Hjemmelavet sirup med frugt

Her er en lille, nem opskrift på en frugtsirup, som kan bruges til f.eks. pandekager eller hjemmelavet is.

I opskriften er brugt appelsin som smagsgiver, men appelsinen kan erstattes med andre frugter.

Ingredienser:

1 dl vand

250 gr. rørsukker

½ vaniljestang

2½ dl friskpresset appelsinsaft.

Fremgangsmåde:

·       Bring vand og sukker i kog. Skru ned og lad det simre under låg i ca. 30 minutter. Lagen skal være let gylden.

·       Tilsæt vaniljestang og appelsinjuice. Rør forsigtigt til det koger. Skru ned og lad det simre i 30 minutter.

·       Lad siruppen køle ned og hæld det på en skoldet flaske.

Hjemmelavet frugtsirup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.